Wissel motor voor originele LEGO wissels

Nu verkrijgbaar: Double Length Straight tracks


 

14,30

Excl. BTW: 11,82

Excl. BTW:
11,82
Model:
wissel-motor-voor-originele-lego-wissels
Levertijd:
5 werkdagen
Omschrijving
  • Servo wissel motor.
  • Motor voor originele LEGO® wissels
  • Past op linker en rechter wissels. Universeel dus.
Let op: Omdat LEGO® wissels, zeker als zij ouder worden, een vrij zwaar mechanisme hebben raden wij het gebruik van Trixbrix wissels en wisselmotoren aan!

Automatiseer jouw treinbaan met de gave automatiserings producten van Trixbrix! Voeg aan jouw layout spoorbomen toe, die automatisch dicht gaan wanneer de trein eraan komt en weer open gaan als de trein voorbij is. Inclusief knipperende rode lampen voor bij de overweg. Of voeg wisselmotoren en seinen toe en laat treinen afwisselend een andere route rijden door gebruik te maken van de Trixbrix Trein Detector.

De All-in-One-Controller is het hart van het systeem. De controller is multi functioneel zodat deze gebruikt kan worden voor diverse scenario's en acties. Zo kun je met de controller wisselmotoren, seinen en spoorbomen bedienen. De trein detector bootst een druk op de knop van de controller na. 

Dit is spoor automatisering. Wissels en spoorbomen kunnen reageren op voorbij komende treinen maar de treinen moeten handmatig bediend worden. 

Aanvullende informatie:

Automation Manual
Automation F.A.Q.