Track planning

Track planning

Track planning
Track planning

Track planning

Geplaatst op 16-5-2020 door Bananenbuurman

Trixbrix Tracks Library voor BlueBrick Software

We hebben een complete library van onze tracks voor de BlueBrick trackplanningssoftware voor Windows. De installatie vereist een paar eenvoudige handmatige stappen die hieronder in detail worden beschreven. In toekomstige versies van de BlueBrick-software zal onze track library nauw worden geïntegreerd en de installatie vereist geen extra stappen. De library is zorgvuldig samengesteld door Matthias Runte, die een website beheert die is gewijd aan Lego Trains Automation op http://mattzobricks.com
 

Hoe kunt u de BlueBrick-software en Trixbrix library installeren:

1. Download BlueBrick 1.8.2 van https://bluebrick.lswproject.com/ BlueBrick is een krachtige trackplanningssoftware van Alban Nanty en is gratis beschikbaar.2. Pak BlueBrick uit in een map naar keuze, bijvoorbeeld: "C: \ Bluebrick1.8.2"3. Download Trixbrix Tracks Library van http://mattzobricks.com/tracks/track-planning-with-bluebrick - klik op de GROTE RODE DOWNLOADKNOP.


4. Pak de library uit in een map (unzippen)


5. Open de map (aan de rechterkant) en sleep de mappen "config" en "parts" naar de map BlueBrick1.8.2 (aan de linkerkant). Houd er rekening mee dat dit de standaard BlueBrick-bestanden overschrijft.6. Start de BlueBrick-software7. Geniet van de hele Trixbrix library binnen handbereik!

8. Ga voor inspiratie naar http://mattzobricks.com/tracks/layouts*Vooralsnog is er helaas nog geen software voor mac beschikbaar.

Reacties