Ultimate Monster Crossover R104

Nu verkrijgbaar: Double Length Straight tracks


 

119,70

Excl. BTW: 98,93

Excl. BTW:
98,93
Model:
ultimate-monster-crossover-r104
Levertijd:
5 werkdagen
Omschrijving
Bestaat uit de volgende producten: De Monster Kruiswissel R104 maar dan met extra onderdelen zodat je de Monster Kruiswissel ook kunt ombouwen naar losse wissels.

Je hebt dan de mogelijkheid de Monster Kruiswissel om te bouwen naar 2 Drieweg Wissels R104, 2 Wissels R104 Links en 2 Wissels R104 Rechts.

  • Monster Crossover met een R104 bocht radius.
  • Dankzij de 'Smart Geometry' kunnen wissels uitgebouwd worden. (Alle wissels verkocht vanaf April 2019 bevatten dit nieuwe systeem)
  • Door de minder scherpe bocht kunnen de treinen op hoge snelheid passeren. Dit ziet er ook realistischer uit.
  • meer mogelijkheden ten opzichte van de originele LEGO® crossover: individuele bediening van de wissels (bediening van de originele crossover van LEGO® is gekoppeld zodat 2 wissels tegelijkertijd geschakeld worden).
  • compleet herzien design: dwarsliggers, noppen aan de bovenkant en uitsparingen voor noppen aan de onderkant.
  • compatible met LEGO®, past perfect op originele rails.
  • kleur: Dark bluish gray, zelfde kleur als LEGO®.

Dankzij de in dit ontwerp gebruikte 'smart geometry' is de Monster Kruiswissel uit te breiden met een ongelimiteerd aantal sporen:Een Engels Wissel R104 aansluiten:Een Driewegwissel aansluiten:Produktiemethode: 3d print


Lees ook: Wat betekent dat R nummer?
 

Radius

R104 is de afstand gemeten vanaf het midden van de cirkel tot aan het midden van de rails. Daarmee gebruik makende van de LEGO® stud als eenheid. Een LEGO® stud is 8mm(breedte en lengte van een 1x1 steen). De ruimte benodigd voor een volledige R104 cirkel kan uitgerekend worden middels de volgende formule: (104 + 4) * 2 * 8mm = 1728mm = 1.73m.
(R + 4) * 2 * 8mm
 

Zie ook: